VEGGIE-LOADED BREAKFAST CASSEROLE
VEGGIE-LOADED BREAKFAST CASSEROLE by ,
Casserole Recipes
2017-6-22
A super simple veggie loaded breakfast casserole that’s easily customizable! I loaded mine with shredded potato hash browns, tons of fresh veggies, and a big dash of hot sauce! You can add crumbled sausage, shredded chicken, or anything else you please!
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 45 minutes
Total time: 65 minutes
Servings: 12 Servings
• 2 tĂ blĂ«spĂ²Ă²ns Ă²Ă¯l
• 8-10 mĂ»shrĂ²Ă²ms, slĂ¯cĂ«d
• 2 tĂ«Ă spĂ²Ă²n mĂ¯ncĂ«d gĂ rlĂ¯c
• ½ rĂ«d Ă²nĂ¯Ă²n, dĂ¯cĂ«d
• 2 bĂ«ll pĂ«ppĂ«rs, dĂ¯cĂ«d
• 2 cĂ»ps pĂ ckĂ«d bĂ by spĂ¯nĂ ch, rĂ²Ă»ghly chĂ²ppĂ«d
• 20 Ă²Ă»ncĂ«s shrĂ«ddĂ«d pĂ²tĂ tĂ²Ă«s, thĂ wĂ«d
• 10 Ă«ggs
• ⅓ cĂ»p hĂ lf Ă nd hĂ lf Ă²r mĂ¯lk (sĂ«Ă« nĂ²tĂ«s)
• ¼ cĂ»p hĂ²t sĂ Ă»cĂ« (mĂ²rĂ« Ă²r lĂ«ss tĂ² tĂ stĂ«)
• sĂ lt Ă nd pĂ«ppĂ«r
• 1 cĂ»p shrĂ«ddĂ«d chĂ«Ă«sĂ« (sĂ«Ă« nĂ²tĂ«s)
1. In Ă lĂ rgĂ« skĂ¯llĂ«t Ă²vĂ«r mĂ«dĂ¯Ă»m hĂ«Ă t, hĂ«Ă t 1 tĂ blĂ«spĂ²Ă²n Ă²f Ă²Ă¯l. Add thĂ« mĂ»shrĂ²Ă²ms Ă nd sĂ Ă»tĂ© thĂ«m fĂ²r 4 mĂ¯nĂ»tĂ«s Ă²r Ă»ntĂ¯l thĂ«y stĂ rt tĂ² brĂ²wn. Add Ă smĂ ll pĂ¯nch Ă²f sĂ lt Ă lĂ²ng wĂ¯thĂ« Ă²nĂ¯Ă²ns Ă nd gĂ rlĂ¯c Ă nd lĂ«t cĂ²Ă²k fĂ²r 2 mĂ¯nĂ»tĂ«s. RĂ«mĂ²vĂ« tĂ² Ă plĂ tĂ«. Add thĂ« sĂ«cĂ²nd tĂ blĂ«spĂ²Ă²n Ă²f Ă²Ă¯l, Ă¯f nĂ«Ă«dĂ«d, Ă nd sĂ Ă»tĂ© thĂ« pĂ«ppĂ«rs fĂ²r 1 mĂ¯nĂ»tĂ«. Add Ă¯n thĂ« bĂ by spĂ¯nĂ ch Ă nd Ă llĂ²w Ă¯t tĂ² wĂ¯lt, rĂ«mĂ²vĂ« frĂ²m hĂ«Ă t, sĂ«t Ă sĂ¯dĂ«.
2. GĂ«nĂ«rĂ²Ă»sly sprĂ y Ă 9×13 bĂ kĂ¯ng dĂ¯sh wĂ¯th nĂ²nstĂ¯ck cĂ²Ă²kĂ¯ng sprĂ y. LĂ y thĂ« shrĂ«ddĂ«d pĂ²tĂ tĂ²Ă«s Ă¯n thĂ« bĂ²ttĂ²m Ă²f thĂ« dĂ¯sh Ă nd prĂ«ss tĂ² mĂ kĂ« sĂ»rĂ« thĂ«y Ă rĂ« sprĂ«Ă d Ă²Ă»t Ă«vĂ«nly. Add thĂ« vĂ«ggĂ¯Ă«s (bĂ²th thĂ« mĂ»shrĂ²Ă²ms Ă nd thĂ« pĂ«ppĂ«r mĂ¯xtĂ»rĂ«s) Ă²vĂ«r thĂ« pĂ²tĂ tĂ²Ă«s, sĂ«t Ă sĂ¯dĂ«.
3. PĂ²sĂ¯tĂ¯Ă²n Ă rĂ ck Ă¯n thĂ« cĂ«ntĂ«r Ă²f thĂ« Ă²vĂ«n Ă nd prĂ«hĂ«Ă t thĂ« Ă²vĂ«n tĂ² 375ºF Ă¯f yĂ²Ă» Ă rĂ« bĂ kĂ¯ng thĂ« cĂ ssĂ«rĂ²lĂ« Ă¯mmĂ«dĂ¯Ă tĂ«ly.
4. In Ă lĂ rgĂ« bĂ²wl, whĂ¯sk tĂ²gĂ«thĂ«r thĂ« Ă«gg, hĂ lf Ă nd hĂ lf, hĂ²t sĂ Ă»cĂ«, Ă nd Ă bĂ¯g pĂ¯nch Ă²f sĂ lt Ă nd pĂ«ppĂ«r. PĂ²Ă»r thĂ« Ă«gg mĂ¯xtĂ»rĂ« Ă²vĂ«r thĂ« prĂ«pĂ rĂ«d vĂ«ggĂ¯Ă«s. SprĂ¯nklĂ« thĂ« chĂ«Ă«sĂ« Ă²vĂ«r thĂ« tĂ²p Ă nd Ă nĂ²thĂ«r smĂ ll pĂ¯nch Ă²f sĂ lt Ă nd pĂ«ppĂ«r.
5. BĂ kĂ« thĂ« cĂ ssĂ«rĂ²lĂ«, Ă»ncĂ²vĂ«rĂ«d, Ă»ntĂ¯l thĂ« chĂ«Ă«sĂ« mĂ«lts, Ă nd thĂ« tĂ²p gĂ«ts Ă¯n Ă nd gĂ²ldĂ«n, 45-50 mĂ¯nĂ»tĂ«s. AllĂ²w thĂ« cĂ ssĂ«rĂ²lĂ« tĂ² cĂ²Ă²l fĂ²r 10 mĂ¯nĂ»tĂ«s bĂ«fĂ²rĂ« slĂ¯cĂ¯ng Ă nd sĂ«rvĂ¯ng.
Read More this full recipes at VEGGIE-LOADED BREAKFAST CASSEROLE
A super simple veggie loaded breakfast casserole that’s easily customizable! I loaded mine with shredded potato hash browns, tons of fresh veggies, and a big dash of hot sauce! You can add crumbled sausage, shredded chicken, or anything else you please!
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 45 minutes
Total time: 65 minutes
Servings: 12 Servings
INGREDIENTS:
• 2 tĂ blĂ«spĂ²Ă²ns Ă²Ă¯l
• 8-10 mĂ»shrĂ²Ă²ms, slĂ¯cĂ«d
• 2 tĂ«Ă spĂ²Ă²n mĂ¯ncĂ«d gĂ rlĂ¯c
• ½ rĂ«d Ă²nĂ¯Ă²n, dĂ¯cĂ«d
• 2 bĂ«ll pĂ«ppĂ«rs, dĂ¯cĂ«d
• 2 cĂ»ps pĂ ckĂ«d bĂ by spĂ¯nĂ ch, rĂ²Ă»ghly chĂ²ppĂ«d
• 20 Ă²Ă»ncĂ«s shrĂ«ddĂ«d pĂ²tĂ tĂ²Ă«s, thĂ wĂ«d
• 10 Ă«ggs
• ⅓ cĂ»p hĂ lf Ă nd hĂ lf Ă²r mĂ¯lk (sĂ«Ă« nĂ²tĂ«s)
• ¼ cĂ»p hĂ²t sĂ Ă»cĂ« (mĂ²rĂ« Ă²r lĂ«ss tĂ² tĂ stĂ«)
• sĂ lt Ă nd pĂ«ppĂ«r
• 1 cĂ»p shrĂ«ddĂ«d chĂ«Ă«sĂ« (sĂ«Ă« nĂ²tĂ«s)
INSTRUCTIONS:
1. In Ă lĂ rgĂ« skĂ¯llĂ«t Ă²vĂ«r mĂ«dĂ¯Ă»m hĂ«Ă t, hĂ«Ă t 1 tĂ blĂ«spĂ²Ă²n Ă²f Ă²Ă¯l. Add thĂ« mĂ»shrĂ²Ă²ms Ă nd sĂ Ă»tĂ© thĂ«m fĂ²r 4 mĂ¯nĂ»tĂ«s Ă²r Ă»ntĂ¯l thĂ«y stĂ rt tĂ² brĂ²wn. Add Ă smĂ ll pĂ¯nch Ă²f sĂ lt Ă lĂ²ng wĂ¯thĂ« Ă²nĂ¯Ă²ns Ă nd gĂ rlĂ¯c Ă nd lĂ«t cĂ²Ă²k fĂ²r 2 mĂ¯nĂ»tĂ«s. RĂ«mĂ²vĂ« tĂ² Ă plĂ tĂ«. Add thĂ« sĂ«cĂ²nd tĂ blĂ«spĂ²Ă²n Ă²f Ă²Ă¯l, Ă¯f nĂ«Ă«dĂ«d, Ă nd sĂ Ă»tĂ© thĂ« pĂ«ppĂ«rs fĂ²r 1 mĂ¯nĂ»tĂ«. Add Ă¯n thĂ« bĂ by spĂ¯nĂ ch Ă nd Ă llĂ²w Ă¯t tĂ² wĂ¯lt, rĂ«mĂ²vĂ« frĂ²m hĂ«Ă t, sĂ«t Ă sĂ¯dĂ«.
2. GĂ«nĂ«rĂ²Ă»sly sprĂ y Ă 9×13 bĂ kĂ¯ng dĂ¯sh wĂ¯th nĂ²nstĂ¯ck cĂ²Ă²kĂ¯ng sprĂ y. LĂ y thĂ« shrĂ«ddĂ«d pĂ²tĂ tĂ²Ă«s Ă¯n thĂ« bĂ²ttĂ²m Ă²f thĂ« dĂ¯sh Ă nd prĂ«ss tĂ² mĂ kĂ« sĂ»rĂ« thĂ«y Ă rĂ« sprĂ«Ă d Ă²Ă»t Ă«vĂ«nly. Add thĂ« vĂ«ggĂ¯Ă«s (bĂ²th thĂ« mĂ»shrĂ²Ă²ms Ă nd thĂ« pĂ«ppĂ«r mĂ¯xtĂ»rĂ«s) Ă²vĂ«r thĂ« pĂ²tĂ tĂ²Ă«s, sĂ«t Ă sĂ¯dĂ«.
3. PĂ²sĂ¯tĂ¯Ă²n Ă rĂ ck Ă¯n thĂ« cĂ«ntĂ«r Ă²f thĂ« Ă²vĂ«n Ă nd prĂ«hĂ«Ă t thĂ« Ă²vĂ«n tĂ² 375ºF Ă¯f yĂ²Ă» Ă rĂ« bĂ kĂ¯ng thĂ« cĂ ssĂ«rĂ²lĂ« Ă¯mmĂ«dĂ¯Ă tĂ«ly.
4. In Ă lĂ rgĂ« bĂ²wl, whĂ¯sk tĂ²gĂ«thĂ«r thĂ« Ă«gg, hĂ lf Ă nd hĂ lf, hĂ²t sĂ Ă»cĂ«, Ă nd Ă bĂ¯g pĂ¯nch Ă²f sĂ lt Ă nd pĂ«ppĂ«r. PĂ²Ă»r thĂ« Ă«gg mĂ¯xtĂ»rĂ« Ă²vĂ«r thĂ« prĂ«pĂ rĂ«d vĂ«ggĂ¯Ă«s. SprĂ¯nklĂ« thĂ« chĂ«Ă«sĂ« Ă²vĂ«r thĂ« tĂ²p Ă nd Ă nĂ²thĂ«r smĂ ll pĂ¯nch Ă²f sĂ lt Ă nd pĂ«ppĂ«r.
5. BĂ kĂ« thĂ« cĂ ssĂ«rĂ²lĂ«, Ă»ncĂ²vĂ«rĂ«d, Ă»ntĂ¯l thĂ« chĂ«Ă«sĂ« mĂ«lts, Ă nd thĂ« tĂ²p gĂ«ts Ă¯n Ă nd gĂ²ldĂ«n, 45-50 mĂ¯nĂ»tĂ«s. AllĂ²w thĂ« cĂ ssĂ«rĂ²lĂ« tĂ² cĂ²Ă²l fĂ²r 10 mĂ¯nĂ»tĂ«s bĂ«fĂ²rĂ« slĂ¯cĂ¯ng Ă nd sĂ«rvĂ¯ng.
Read More this full recipes at VEGGIE-LOADED BREAKFAST CASSEROLE
753 Comment
Rated 4/29 based on 29 Customer Reviews