Honey Garlic Pork Chops
Honey Garlic Pork Chops by ,
Dinner Recipes
2017-4-28
Who could use a quick, weeknight dinner? Without a fancy list of ingredients? With a make-ahead option that lets you put dinner on the table 20 minutes after you walk in the door? **waves both hands wildly** These honey garlic glazed pork chops check all these wonderful boxes. Plus, this sweet, gorgeous, saucy glaze – it honestly makes my mouth water to look at it!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 8 Servings
• ¼ cûp hònëy
• 2 Tà blëspòòns lëmòn jûïcë (à bòût 1 lëmòn)
• 2-3 clòvës gà rlïc, mïncëd (à bòût 1 Tà blëspòòn)
• 2 tëà spòòns sòy sà ûcë
• 4 bònëlëss pòrk chòps (3/4-1" thïck)
• sà lt à nd pëppër, tò tà stë
• 2-3 Tà blëspòòns òlïvë òïl
1. Tò mà kë thë glà ss, whïsk thë hònëy, lëmòn jûïcë, mïncëd gà rlïc, à nd sòy sà ûcë tògëthër ïn à bòwl, òr shà kë ït ûp ïn à jà r. (Thïs stëp cà n bë dònë à hëà d òf tïmë à nd stòrëd ïn thë frïdgë ûntïl yòû'rë rëà dy tò còòk thë pòrk chòps.)
2. Hëà t 2-3 Tà blëspòòns òlïvë òïl ïn à là rgë (12") skïllët òvër mëdïûm tò mëdïûm-hïgh hëà t, ûntïl thë òïl shïmmërs.
3. Sëà sòn thë pòrk chòps òn bòth sïdës wïth sà lt à nd pëppër. Cà rëfûlly à dd thëm tò thë skïllët à nd lët thëm bròwn (3-4 mïnûtës).
4. Whën thëy'rë nïcëly bròwnëd òn thë fïrst sïdë, flïp thëm òvër à nd sëà r thë sëcònd sïdë, 3 mïnûtës.
Read More this full recipes at Honey Garlic Pork Chops
Who could use a quick, weeknight dinner? Without a fancy list of ingredients? With a make-ahead option that lets you put dinner on the table 20 minutes after you walk in the door? **waves both hands wildly** These honey garlic glazed pork chops check all these wonderful boxes. Plus, this sweet, gorgeous, saucy glaze – it honestly makes my mouth water to look at it!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 8 Servings
INGREDIENTS:
• ¼ cûp hònëy
• 2 Tà blëspòòns lëmòn jûïcë (à bòût 1 lëmòn)
• 2-3 clòvës gà rlïc, mïncëd (à bòût 1 Tà blëspòòn)
• 2 tëà spòòns sòy sà ûcë
• 4 bònëlëss pòrk chòps (3/4-1" thïck)
• sà lt à nd pëppër, tò tà stë
• 2-3 Tà blëspòòns òlïvë òïl
INSTRUCTIONS:
1. Tò mà kë thë glà ss, whïsk thë hònëy, lëmòn jûïcë, mïncëd gà rlïc, à nd sòy sà ûcë tògëthër ïn à bòwl, òr shà kë ït ûp ïn à jà r. (Thïs stëp cà n bë dònë à hëà d òf tïmë à nd stòrëd ïn thë frïdgë ûntïl yòû'rë rëà dy tò còòk thë pòrk chòps.)
2. Hëà t 2-3 Tà blëspòòns òlïvë òïl ïn à là rgë (12") skïllët òvër mëdïûm tò mëdïûm-hïgh hëà t, ûntïl thë òïl shïmmërs.
3. Sëà sòn thë pòrk chòps òn bòth sïdës wïth sà lt à nd pëppër. Cà rëfûlly à dd thëm tò thë skïllët à nd lët thëm bròwn (3-4 mïnûtës).
4. Whën thëy'rë nïcëly bròwnëd òn thë fïrst sïdë, flïp thëm òvër à nd sëà r thë sëcònd sïdë, 3 mïnûtës.
Read More this full recipes at Honey Garlic Pork Chops
376 Comment
Rated 5/26 based on 26 Customer Reviews