Keto Stuffed Pork Tenderloin with Mushroom Sauce
Keto Stuffed Pork Tenderloin with Mushroom Sauce by ,
Keto Recipes
2018-12-8
My family loved this stuffed pork tenderloin with mushroom sauce and I loved that it was low carb. The tender pork and creamy melted cheese are topped with a flavorful mushroom sauce to make a week night meal more elegant yet still easy.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 4 Servings
• 1 lb pòrk tëndërlòïn
• 2 tà blëspòòns òïl
• 3 slïcës pròvòlònë chëësë
• 1/3 cûp frësh chòppëd spïnà ch
• sà lt à nd pëppër tò tà stë
• 1 tëà spòòn òf crûshëd gà rlïc
• 8 òz òf mûshròòms slïcëd
• 1 tà blëspòòn bà lsà mïc vïnëgà r
• 1 là rgë clòvë òf gà rlïc, mïncëd
• 2 tà blëspòòns bûttër
• 1 tëà spòòn Bëttër thà n Bòûïllòn, bëëf mïxëd wïth 1 cûp wà tër (òr 1 cûp bëëf stòck)
• 1 tà blëspòòn òf hëà vy crëà m
1. Prëhëà t òvën tò 375 dëgrëës F.
2. Cût pòrk tëndërlòïn lëngthwïsë bût lëà vë 1/2 ïnch sò yòû cà n òpën ït lïkë à bòòk.
3. Plëà së plà stïc wrà p òvër mëà t à nd pòûnd thïn tò à bòût 1/4 - 1/2 ïnch thïck.
4. Sprïnklë mïncëd gà rlïc à nd sà lt à nd pëppër òvër mëà t.
5. Là yër thë chëësë slïcës à nd thën thë spïnà ch.
6. Tïghtly ròll ûp lëngthwïsë à nd sëcûrë wïth strïng òr tòòthpïcks.
7. Hëà t òïl ïn à pà n à nd bròwn thë mëà t à bòût 5 mïnûtës òn ëà ch sïdë.
8. Plà cë ïn thë òvën à nd còòk à bòût 25 mïnûtës.
9. In thë mëà ntïmë à dd bûttër à nd mûshròòms tò à là rgë sà ûtë pà n à nd còòk fòr à bòût 5 mïnûtës.
Read More this full recipes at Keto Stuffed Pork Tenderloin with Mushroom Sauce
My family loved this stuffed pork tenderloin with mushroom sauce and I loved that it was low carb. The tender pork and creamy melted cheese are topped with a flavorful mushroom sauce to make a week night meal more elegant yet still easy.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• 1 lb pòrk tëndërlòïn
• 2 tà blëspòòns òïl
• 3 slïcës pròvòlònë chëësë
• 1/3 cûp frësh chòppëd spïnà ch
• sà lt à nd pëppër tò tà stë
• 1 tëà spòòn òf crûshëd gà rlïc
• 8 òz òf mûshròòms slïcëd
• 1 tà blëspòòn bà lsà mïc vïnëgà r
• 1 là rgë clòvë òf gà rlïc, mïncëd
• 2 tà blëspòòns bûttër
• 1 tëà spòòn Bëttër thà n Bòûïllòn, bëëf mïxëd wïth 1 cûp wà tër (òr 1 cûp bëëf stòck)
• 1 tà blëspòòn òf hëà vy crëà m
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëà t òvën tò 375 dëgrëës F.
2. Cût pòrk tëndërlòïn lëngthwïsë bût lëà vë 1/2 ïnch sò yòû cà n òpën ït lïkë à bòòk.
3. Plëà së plà stïc wrà p òvër mëà t à nd pòûnd thïn tò à bòût 1/4 - 1/2 ïnch thïck.
4. Sprïnklë mïncëd gà rlïc à nd sà lt à nd pëppër òvër mëà t.
5. Là yër thë chëësë slïcës à nd thën thë spïnà ch.
6. Tïghtly ròll ûp lëngthwïsë à nd sëcûrë wïth strïng òr tòòthpïcks.
7. Hëà t òïl ïn à pà n à nd bròwn thë mëà t à bòût 5 mïnûtës òn ëà ch sïdë.
8. Plà cë ïn thë òvën à nd còòk à bòût 25 mïnûtës.
9. In thë mëà ntïmë à dd bûttër à nd mûshròòms tò à là rgë sà ûtë pà n à nd còòk fòr à bòût 5 mïnûtës.
Read More this full recipes at Keto Stuffed Pork Tenderloin with Mushroom Sauce
213 Comment
Rated 3/165 based on 165 Customer Reviews