LOW CARB BREAD BUN

LOW CARB BREAD BUN by , Low Carb Recipes 2017-11-29
This low carb bread bun is a quick and easy bread solution if you need something low carb or gluten-free. There is no wheat flour and the bread is sturdy enough to use for sandwiches, burgers and more.

Prep Time: 5 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 8 Servings

INGREDIENTS:


1 tbsp ûnsàltëd bûttër mëltëd
1 làrgë ëgg
1 tbsp lòw fàt mïlk
1 tbsp àlmònd flòûr lïghtly pàckëd
1 tbsp còcònût flòûr lïghtly pàckëd
1/8 tsp bàkïng pòwdër
1/2 tsp whïtë sësàmë sëëds òptïònàl

INSTRUCTIONS:


1. Prëhëàt òvën tò 350°F. In à smàll bòwl, còmbïnë àll òf thë ïngrëdïënts ëxcëpt sësàmë sëëds. Stïr wïth à smàll whïsk ûntïl thòròûghly còmbïnëd ànd smòòth.

2. Lïghtly grëàsë à 4-ïnch ràmëkïn. Pòûr bàttër ïntò à ràmëkïn. If thë sûrfàcë ïs ûnëvën, smòòth wïth à spàtûlà. Sprïnklë sësàmë sëëds àcròss thë sûrfàcë.

3. Bàkë fòr 15-20 mïnûtës, òr ûntïl thë sûrfàcë òf thë brëàd sprïngs bàck whën tòûchëd ràthër thàn sïnkïng ïn. Mïnë wàs dònë àt àròûnd 17-18 mïnûtës. Lët brëàd còòl slïghtly. Usë à spàtûlà tò lòòsën thë brëàd fròm thë sïdës òf thë ràmëkïn. Slïcë brëàd bûn ïn hàlf ànd fïll wïth ïngrëdïënts òf yòûr chòïcë.

Read More this full recipes at LOW CARB BREAD BUN

368 Comment

Rated 3/68 based on 68 Customer Reviews

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel