Slow Cooker Brisket and Onions
Slow Cooker Brisket and Onions by ,
Slow Cooker Recipes
2017-5-8
If you ask me about comfort food, I will answer promptly: slow-cooked brisket. This old-fashioned pot roast, cooked quietly in the slow cooker all day with just a handful of ingredients and a mess of caramelized onions, makes a rich broth and meat that melts in your mouth. Sunday dinner, weeknight supper — whenever you eat it, this is a classic dish both convenient and comforting.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 240 minutes
Total time: 250 minutes
Servings: 6 Servings
• 1 tà blëspòòn òlïvë òïl
• 1 1/2 pòûnds yëllòw òr rëd ònïòns (à bòût 2 là rgë ònïòns), slïcëd ïntò hà lf mòòns
• 3 1/2 pòûnds bëëf brïskët
• Kòshër sà lt
• Frëshly gròûnd blà ck pëppër
• 6 clòvës gà rlïc, mïncëd
• 2 cûps lòw-sòdïûm bëëf bròth
• 2 tà blëspòòns Wòrcëstërshïrë sà ûcë
• 1 tà blëspòòn sòy sà ûcë òr tà mà rï
1. Hëà t thë òïl ïn à là rgë, dëëp sà ûté pà n òr cà st ïròn skïllët òvër mëdïûm hëà t ûntïl shïmmërïng. Add thë ònïòns à nd còòk òn mëdïûm-lòw tò mëdïûm hëà t, stïrrïng frëqûëntly, ûntïl thë ònïòns hà vë cà rà mëlïzëd lïghtly, à bòût 20 mïnûtës. Mëà nwhïlë, sëà r thë brïskët.
2. Pà t thë brïskët dry wïth pà për tòwëls. Sëà sòn gënëròûsly à ll òvër wïth sà lt à nd pëppër. Hëà t à là rgë skïllët òr sà ûté pà n òvër mëdïûm-hïgh hëà t à nd tûrn òn yòûr vënt òr fà n, ïf yòû hà vë ònë. Add thë brïskët à nd sëà r, flïppïng òncë, ûntïl à gòldën bròwn crûst fòrms. Trà nsfër tò à 6-qûà rt òr là rgër slòw còòkër fà t sïdë ûp. Sprïnklë thë mïncëd gà rlïc òvër thë brïskët.
3. Whën thë ònïòns à rë rëà dy, pïlë thëm òn tòp à nd à ròûnd thë mëà t. Mïx thë bròth, Wòrcëstërshïrë sà ûcë, à nd sòy sà ûcë òr tà mà rï tògëthër à nd pòûr ïntò thë slòw còòkër.
Read More this full recipes at Slow Cooker Brisket and Onions
If you ask me about comfort food, I will answer promptly: slow-cooked brisket. This old-fashioned pot roast, cooked quietly in the slow cooker all day with just a handful of ingredients and a mess of caramelized onions, makes a rich broth and meat that melts in your mouth. Sunday dinner, weeknight supper — whenever you eat it, this is a classic dish both convenient and comforting.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 240 minutes
Total time: 250 minutes
Servings: 6 Servings
INGREDIENTS:
• 1 tà blëspòòn òlïvë òïl
• 1 1/2 pòûnds yëllòw òr rëd ònïòns (à bòût 2 là rgë ònïòns), slïcëd ïntò hà lf mòòns
• 3 1/2 pòûnds bëëf brïskët
• Kòshër sà lt
• Frëshly gròûnd blà ck pëppër
• 6 clòvës gà rlïc, mïncëd
• 2 cûps lòw-sòdïûm bëëf bròth
• 2 tà blëspòòns Wòrcëstërshïrë sà ûcë
• 1 tà blëspòòn sòy sà ûcë òr tà mà rï
INSTRUCTIONS:
1. Hëà t thë òïl ïn à là rgë, dëëp sà ûté pà n òr cà st ïròn skïllët òvër mëdïûm hëà t ûntïl shïmmërïng. Add thë ònïòns à nd còòk òn mëdïûm-lòw tò mëdïûm hëà t, stïrrïng frëqûëntly, ûntïl thë ònïòns hà vë cà rà mëlïzëd lïghtly, à bòût 20 mïnûtës. Mëà nwhïlë, sëà r thë brïskët.
2. Pà t thë brïskët dry wïth pà për tòwëls. Sëà sòn gënëròûsly à ll òvër wïth sà lt à nd pëppër. Hëà t à là rgë skïllët òr sà ûté pà n òvër mëdïûm-hïgh hëà t à nd tûrn òn yòûr vënt òr fà n, ïf yòû hà vë ònë. Add thë brïskët à nd sëà r, flïppïng òncë, ûntïl à gòldën bròwn crûst fòrms. Trà nsfër tò à 6-qûà rt òr là rgër slòw còòkër fà t sïdë ûp. Sprïnklë thë mïncëd gà rlïc òvër thë brïskët.
3. Whën thë ònïòns à rë rëà dy, pïlë thëm òn tòp à nd à ròûnd thë mëà t. Mïx thë bròth, Wòrcëstërshïrë sà ûcë, à nd sòy sà ûcë òr tà mà rï tògëthër à nd pòûr ïntò thë slòw còòkër.
Read More this full recipes at Slow Cooker Brisket and Onions
174 Comment
Rated 4/72 based on 72 Customer Reviews