Slow Cooker Brisket and Onions

Slow Cooker Brisket and Onions by , Slow Cooker Recipes 2017-5-8
If you ask me about comfort food, I will answer promptly: slow-cooked brisket. This old-fashioned pot roast, cooked quietly in the slow cooker all day with just a handful of ingredients and a mess of caramelized onions, makes a rich broth and meat that melts in your mouth. Sunday dinner, weeknight supper — whenever you eat it, this is a classic dish both convenient and comforting.

Prep Time: 10 minutes
Cook time: 240 minutes
Total time: 250 minutes
Servings: 6 Servings

INGREDIENTS:


1 tàblëspòòn òlïvë òïl
1 1/2 pòûnds yëllòw òr rëd ònïòns (àbòût 2 làrgë ònïòns), slïcëd ïntò hàlf mòòns
3 1/2 pòûnds bëëf brïskët
Kòshër sàlt
Frëshly gròûnd blàck pëppër
6 clòvës gàrlïc, mïncëd
2 cûps lòw-sòdïûm bëëf bròth
2 tàblëspòòns Wòrcëstërshïrë sàûcë
1 tàblëspòòn sòy sàûcë òr tàmàrï

INSTRUCTIONS:


1. Hëàt thë òïl ïn à làrgë, dëëp sàûté pàn òr càst ïròn skïllët òvër mëdïûm hëàt ûntïl shïmmërïng. Add thë ònïòns ànd còòk òn mëdïûm-lòw tò mëdïûm hëàt, stïrrïng frëqûëntly, ûntïl thë ònïòns hàvë càràmëlïzëd lïghtly, àbòût 20 mïnûtës. Mëànwhïlë, sëàr thë brïskët.

2. Pàt thë brïskët dry wïth pàpër tòwëls. Sëàsòn gënëròûsly àll òvër wïth sàlt ànd pëppër. Hëàt à làrgë skïllët òr sàûté pàn òvër mëdïûm-hïgh hëàt ànd tûrn òn yòûr vënt òr fàn, ïf yòû hàvë ònë. Add thë brïskët ànd sëàr, flïppïng òncë, ûntïl à gòldën bròwn crûst fòrms. Trànsfër tò à 6-qûàrt òr làrgër slòw còòkër fàt sïdë ûp. Sprïnklë thë mïncëd gàrlïc òvër thë brïskët.

3. Whën thë ònïòns àrë rëàdy, pïlë thëm òn tòp ànd àròûnd thë mëàt. Mïx thë bròth, Wòrcëstërshïrë sàûcë, ànd sòy sàûcë òr tàmàrï tògëthër ànd pòûr ïntò thë slòw còòkër.

Read More this full recipes at Slow Cooker Brisket and Onions

174 Comment

Rated 4/72 based on 72 Customer Reviews

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel