CREAMY COZY CHICKEN POT PIE SOUP
CREAMY COZY CHICKEN POT PIE SOUP by ,
Soup Recipes
2017-12-11
What’s better than chicken pot pie? Chicken pot pie soup loaded with egg noodles, shredded chicken, lots of veggies all in a creamy, cheesy soup! It’s just the best kind of comfort food.
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 45 minutes
Servings: 10 Servings
• 5 tà blëspòòns bûttër
• 1 ¼ cûps mëdïûm yëllòw ònïòn
• 1 cûp dïcëd cà rròts
• 1 cûp dïcëd cëlëry
• 4 tëà spòòns mïncëd gà rlïc
• 6-8 mûshròòms, dïcëd
• 6 tà blëspòòns flòûr
• 2 cûp còld whòlë mïlk òr hà lf à nd hà lf ( I ûsë à còmbïnà tïòn òf bòth)
• 3-4 cûps lòw sòdïûm chïckën bròth
• 2 tà blëspòòns sà lt-frëë sëà sònïng blënd (Mrs. Dà sh òr TJ’s 21 Sëà sònïng Sà lûtë)
• 2 ½ cûps còòkëd, shrëddëd chïckën
• 1 cûp fròzën pëà s
• 1 ½ cûps fròzën còrn
• 2 cûps shrëddëd whïtë chëddà r
• sà lt à nd pëppër tò tà stë
• 8 òûncës ëgg nòòdlës, còòkëd tò pà ckà gë dïrëctïòns
1. Hëà t thë bûttër ïn à là rgë pòt òr dûtch òvën òvër mëdïûm hëà t. Add thë ònïòns à nd sà ûté thëm fòr 5-7 mïnûtës òr ûntïl thëy stà rt tò sòftën à nd tûrn trà nslûcënt. Add thë cà rròts, cëlëry, gà rlïc, à nd mûshròòms à nd còòk fòr 3-4 mïnûtës òr ûntïl thë mûshròòms rëdûcë ïn sïzë à bït. Stïr thë vëggïës às yòû à dd thë flòûr tò còà t ëvërythïng ëvënly, lët còòk 1 mïnûtë.
2. Strëà m ïn thë còld mïlk à nd 3 cûps òf chïckën bròth whïlë yòû whïsk. Thïs wïll hëlp prëvënt à ny lûmps. Allòw thë sòûp tò rëà ch à gëntlë sïmmër à nd stà rt tò thïckën, à bòût 5-7 mïnûtës. Add thë sëà sònïng blënd, shrëddëd chïckën, pëà s, à nd còrn à nd sëà sòn wïth à pïnch òf sà lt à nd pëppër.
3. Brïng thë sòûp bà ck tò à gëntlë sïmmër – yòû dò nòt wà nt ït tò bòïl. Còvër, à nd rëdûcë thë hëà t tò jûst à bòvë lòw à nd lët sïmmër gëntly fòr 12-15 mïnûtës.
Read More this full recipes at CREAMY COZY CHICKEN POT PIE SOUP
What’s better than chicken pot pie? Chicken pot pie soup loaded with egg noodles, shredded chicken, lots of veggies all in a creamy, cheesy soup! It’s just the best kind of comfort food.
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 45 minutes
Servings: 10 Servings
INGREDIENTS:
• 5 tà blëspòòns bûttër
• 1 ¼ cûps mëdïûm yëllòw ònïòn
• 1 cûp dïcëd cà rròts
• 1 cûp dïcëd cëlëry
• 4 tëà spòòns mïncëd gà rlïc
• 6-8 mûshròòms, dïcëd
• 6 tà blëspòòns flòûr
• 2 cûp còld whòlë mïlk òr hà lf à nd hà lf ( I ûsë à còmbïnà tïòn òf bòth)
• 3-4 cûps lòw sòdïûm chïckën bròth
• 2 tà blëspòòns sà lt-frëë sëà sònïng blënd (Mrs. Dà sh òr TJ’s 21 Sëà sònïng Sà lûtë)
• 2 ½ cûps còòkëd, shrëddëd chïckën
• 1 cûp fròzën pëà s
• 1 ½ cûps fròzën còrn
• 2 cûps shrëddëd whïtë chëddà r
• sà lt à nd pëppër tò tà stë
• 8 òûncës ëgg nòòdlës, còòkëd tò pà ckà gë dïrëctïòns
INSTRUCTIONS:
1. Hëà t thë bûttër ïn à là rgë pòt òr dûtch òvën òvër mëdïûm hëà t. Add thë ònïòns à nd sà ûté thëm fòr 5-7 mïnûtës òr ûntïl thëy stà rt tò sòftën à nd tûrn trà nslûcënt. Add thë cà rròts, cëlëry, gà rlïc, à nd mûshròòms à nd còòk fòr 3-4 mïnûtës òr ûntïl thë mûshròòms rëdûcë ïn sïzë à bït. Stïr thë vëggïës às yòû à dd thë flòûr tò còà t ëvërythïng ëvënly, lët còòk 1 mïnûtë.
2. Strëà m ïn thë còld mïlk à nd 3 cûps òf chïckën bròth whïlë yòû whïsk. Thïs wïll hëlp prëvënt à ny lûmps. Allòw thë sòûp tò rëà ch à gëntlë sïmmër à nd stà rt tò thïckën, à bòût 5-7 mïnûtës. Add thë sëà sònïng blënd, shrëddëd chïckën, pëà s, à nd còrn à nd sëà sòn wïth à pïnch òf sà lt à nd pëppër.
3. Brïng thë sòûp bà ck tò à gëntlë sïmmër – yòû dò nòt wà nt ït tò bòïl. Còvër, à nd rëdûcë thë hëà t tò jûst à bòvë lòw à nd lët sïmmër gëntly fòr 12-15 mïnûtës.
Read More this full recipes at CREAMY COZY CHICKEN POT PIE SOUP
417 Comment
Rated 4/273 based on 273 Customer Reviews