LOW CARB STRAWBERRY VANILLA MUFFIN
LOW CARB STRAWBERRY VANILLA MUFFIN by ,
Low Carb Recipes
2018-3-9
A light muffin baked with strawberries and almond flour.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 12 Servings
• 2 cûps Almònd flòûr
• 2 tëà spòòns Bà kïng pòwdër
• 1/4 tëà spòòn Sà lt
• 1/2 cûp Bûttër mëltëd
• 1/4 cûp Erythrïtòl òr sûgà r sûbstïtûtë
• 2 tëà spòòns Và nïllà ëssëncë
• 2/3 cûp Strà wbërrïës chòppëd
• 4 Eggs
• 1/4 Cûp Wà tër
1. Prëhëà t thë òvën tò 180C/350F dëgrëës.
2. Mïx thë à lmònd flòûr, bà kïng pòwdër à nd sà lt tògëthër.
3. In à nòthër bòwl mïx thë bûttër, wà tër, ëggs, ërythrïtòll à nd và nïllà ëssëncë.
4. Còmbïnë thë wët à nd dry ïngrëdïënts tògëthër, à nd stïr wëll. Add thë strà wbërrïës.
5. Pòûr thë mïxtûrë ïntò mûffïn lïnërs ïn à mûffïn tïn.
6. Bà kë fòr 15 tò 20 mïnûtës ûntïl fïrm.
Read More this full recipes at LOW CARB STRAWBERRY VANILLA MUFFIN
A light muffin baked with strawberries and almond flour.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 12 Servings
INGREDIENTS:
• 2 cûps Almònd flòûr
• 2 tëà spòòns Bà kïng pòwdër
• 1/4 tëà spòòn Sà lt
• 1/2 cûp Bûttër mëltëd
• 1/4 cûp Erythrïtòl òr sûgà r sûbstïtûtë
• 2 tëà spòòns Và nïllà ëssëncë
• 2/3 cûp Strà wbërrïës chòppëd
• 4 Eggs
• 1/4 Cûp Wà tër
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëà t thë òvën tò 180C/350F dëgrëës.
2. Mïx thë à lmònd flòûr, bà kïng pòwdër à nd sà lt tògëthër.
3. In à nòthër bòwl mïx thë bûttër, wà tër, ëggs, ërythrïtòll à nd và nïllà ëssëncë.
4. Còmbïnë thë wët à nd dry ïngrëdïënts tògëthër, à nd stïr wëll. Add thë strà wbërrïës.
5. Pòûr thë mïxtûrë ïntò mûffïn lïnërs ïn à mûffïn tïn.
6. Bà kë fòr 15 tò 20 mïnûtës ûntïl fïrm.
Read More this full recipes at LOW CARB STRAWBERRY VANILLA MUFFIN
859 Comment
Rated 4/62 based on 62 Customer Reviews