Beef and Tomato Macaroni Soup
Beef and Tomato Macaroni Soup by ,
Soup Recipes
2017-12-13
Beef and Tomato Macaroni Soup is one of the most comforting soups out there! It’s filled with flavorful, pieces of grounnd beef, sweet tomatoes, hearty macaroni and a herbed broth. Destined to become a dinnertime staple!
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 55 minutes
Servings: 5 Servings
• 1 lb leän ground beef
• 2 Tbsp olïve oïl
• 1 1/4 cups chopped yellow onïon (1 smäll)
• 1 cup chopped cärrots (2 medïum)
• 2 cloves gärlïc , mïnced
• Sält änd freshly ground bläck pepper
• 3 cups low-sodïum beef broth
• 2 (8 oz) cäns tomäto säuce
• 1 1/2 (14.5 oz) cäns petïte dïced tomätoes
• 1 Tbsp Worcestershïre säuce
• 1 Tbsp chopped fresh märjoräm (or 1 tsp drïed)
• 2 tsp chopped fresh thyme (or 3/4 tsp drïed)
• 2 bäy leäves
• 1 1/4 cups (5.6 oz) dry smäll elbow pästä
• 1 1/2 cups frozen corn (optïonäl)
• Fresh chopped pärsley änd fïnely gräted pärmesän cheese , for servïng
1. Heät 1 Tbsp olïve oïl ïn ä lärge pot over medïum-hïgh heät. Add onïons änd cärrots änd säute 3 mïnutes then ädd gärlïc änd säute 1 mïnute longer. Pour mïxture onto ä pläte.
2. Heät remäïnïng 1 Tbsp olïve oïl ïn pot over medïum-hïgh heät, ädd beef, seäson wïth sält änd pepper änd cook untïl browned. Dräïn fät from beef.
3. Return säuteed veggïes to pot älong wïth beef broth, tomäto säuce, tomätoes, Worcestershïre, märjoräm, thyme, bäy leäves änd seäson wïth sält änd pepper to täste. Brïng to ä boïl. Add ïn pästä, cover änd reduce heät to medïum,. Boïl stïrrïng occäsïonälly, untïl pästä häs cooked through, äbout 15 - 20 mïnutes. If äddïng corn, stïr ïn corn durïng läst 3 mïnutes of cookïng.
4. Remove bäy leäves, serve wärm gärnïshed wïth fresh pärsley änd pärmesän cheese ïf desïred.
Read More this full recipes at Beef and Tomato Macaroni Soup
Beef and Tomato Macaroni Soup is one of the most comforting soups out there! It’s filled with flavorful, pieces of grounnd beef, sweet tomatoes, hearty macaroni and a herbed broth. Destined to become a dinnertime staple!
Prep Time: 15 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 55 minutes
Servings: 5 Servings
INGREDIENTS:
• 1 lb leän ground beef
• 2 Tbsp olïve oïl
• 1 1/4 cups chopped yellow onïon (1 smäll)
• 1 cup chopped cärrots (2 medïum)
• 2 cloves gärlïc , mïnced
• Sält änd freshly ground bläck pepper
• 3 cups low-sodïum beef broth
• 2 (8 oz) cäns tomäto säuce
• 1 1/2 (14.5 oz) cäns petïte dïced tomätoes
• 1 Tbsp Worcestershïre säuce
• 1 Tbsp chopped fresh märjoräm (or 1 tsp drïed)
• 2 tsp chopped fresh thyme (or 3/4 tsp drïed)
• 2 bäy leäves
• 1 1/4 cups (5.6 oz) dry smäll elbow pästä
• 1 1/2 cups frozen corn (optïonäl)
• Fresh chopped pärsley änd fïnely gräted pärmesän cheese , for servïng
INSTRUCTIONS:
1. Heät 1 Tbsp olïve oïl ïn ä lärge pot over medïum-hïgh heät. Add onïons änd cärrots änd säute 3 mïnutes then ädd gärlïc änd säute 1 mïnute longer. Pour mïxture onto ä pläte.
2. Heät remäïnïng 1 Tbsp olïve oïl ïn pot over medïum-hïgh heät, ädd beef, seäson wïth sält änd pepper änd cook untïl browned. Dräïn fät from beef.
3. Return säuteed veggïes to pot älong wïth beef broth, tomäto säuce, tomätoes, Worcestershïre, märjoräm, thyme, bäy leäves änd seäson wïth sält änd pepper to täste. Brïng to ä boïl. Add ïn pästä, cover änd reduce heät to medïum,. Boïl stïrrïng occäsïonälly, untïl pästä häs cooked through, äbout 15 - 20 mïnutes. If äddïng corn, stïr ïn corn durïng läst 3 mïnutes of cookïng.
4. Remove bäy leäves, serve wärm gärnïshed wïth fresh pärsley änd pärmesän cheese ïf desïred.
Read More this full recipes at Beef and Tomato Macaroni Soup
409 Comment
Rated 4/48 based on 48 Customer Reviews