Slow Cooker Pulled Pork with Pineapple Coleslaw
Slow Cooker Pulled Pork with Pineapple Coleslaw by ,
Slow Cooker Recipes
2018-11-17
This Paleo and Whole30 slow cooker pulled pork with pineapple coleslaw is perfect for an easy weeknight dinner or meal prep. Made with BBQ sauce, delicious pineapple salsa and a creamy coleslaw, it’s a combo you’ll want to make again and again. It makes great leftovers, and it’s hard to believe something so good is also so good for you!
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 360 minutes
Total time: 380 minutes
Servings: 6 Servings
• 3-4 pòûnd pòrk shòûldër (bònë-ïn òr bònëlëss)
• 1/2 cûp chïckën bròth
• 1/2 cûp bà lsà mïc vïnëgà r
• 1/8 tëà spòòn sà lt
• 1/8 tëà spòòn pëppër
• 1-2 bà gs òf còlëslà w cà bbà gë (òr 1 bà g còlëslà w à nd 1 bà g shrëddëd pûrplë cà bbà gë)
• OR
• 1/2 hëà d òf grëën cà bbà gë
• 1/2 hëà d òf pûrplë cà bbà gë
• 1 tà blëspòòn à pplë cïdër vïnëgà r
• 1 tà blëspòòn à vòcà dò òïl (òr òlïvë òïl)
• Enòûgh mà yò tò mà kë ït thë cònsïstëncy òf yòûr prëfërëncë (à bòût 1/2 cûp)
• 1 là rgë tûb òf prë-mà dë pïnëà pplë sà lsà fròm Whòlë Fòòds
• OR
• 2 cûps frësh pïnëà pplë, dïcëd
• 1/4 cûp rëd ònïòn, fïnëly chòppëd
• 1/4 cûp rëd pëppër, fïnëly chòppëd
• 1/2 cûp frësh cïlà ntrò, chòppëd
• 1 Sërrà nò pëppër, sëëdëd à nd fïnëly chòppëd
• Jûïcë òf 1 lïmë
• 1/8 tëà spòòn òf sà lt
• Optïònà l: BBQ tò tòp thë pûllëd pòrk
1. Plà cë pòrk ïn thë slòw còòkër
2. Sëà sòn mëà t wïth sà lt à nd pëppër
3. Pòûr ïn chïckën stòck à nd bà lsà mïc
4. Còvër à nd còòk òn lòw fòr 6-8 hòûrs òr ûntïl pòrk pûlls à pà rt ëà sïly
5. Rëmòvë fròm slòw còòkër à nd shrëd
6. Fòr thë pïnëà pplë còlëslà w:
7. Add cà bbà gë tò à là rgë bòwl
8. Prëpà rë thë pïnëà pplë sà lsà ïf mà kïng ït yòûrsëlf
9. Add pïnëà pplë sà lsà tò thë bòwl
Read More this full recipes at Slow Cooker Pulled Pork with Pineapple Coleslaw
This Paleo and Whole30 slow cooker pulled pork with pineapple coleslaw is perfect for an easy weeknight dinner or meal prep. Made with BBQ sauce, delicious pineapple salsa and a creamy coleslaw, it’s a combo you’ll want to make again and again. It makes great leftovers, and it’s hard to believe something so good is also so good for you!
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 360 minutes
Total time: 380 minutes
Servings: 6 Servings
INGREDIENTS:
• 3-4 pòûnd pòrk shòûldër (bònë-ïn òr bònëlëss)
• 1/2 cûp chïckën bròth
• 1/2 cûp bà lsà mïc vïnëgà r
• 1/8 tëà spòòn sà lt
• 1/8 tëà spòòn pëppër
• 1-2 bà gs òf còlëslà w cà bbà gë (òr 1 bà g còlëslà w à nd 1 bà g shrëddëd pûrplë cà bbà gë)
• OR
• 1/2 hëà d òf grëën cà bbà gë
• 1/2 hëà d òf pûrplë cà bbà gë
• 1 tà blëspòòn à pplë cïdër vïnëgà r
• 1 tà blëspòòn à vòcà dò òïl (òr òlïvë òïl)
• Enòûgh mà yò tò mà kë ït thë cònsïstëncy òf yòûr prëfërëncë (à bòût 1/2 cûp)
• 1 là rgë tûb òf prë-mà dë pïnëà pplë sà lsà fròm Whòlë Fòòds
• OR
• 2 cûps frësh pïnëà pplë, dïcëd
• 1/4 cûp rëd ònïòn, fïnëly chòppëd
• 1/4 cûp rëd pëppër, fïnëly chòppëd
• 1/2 cûp frësh cïlà ntrò, chòppëd
• 1 Sërrà nò pëppër, sëëdëd à nd fïnëly chòppëd
• Jûïcë òf 1 lïmë
• 1/8 tëà spòòn òf sà lt
• Optïònà l: BBQ tò tòp thë pûllëd pòrk
INSTRUCTIONS:
1. Plà cë pòrk ïn thë slòw còòkër
2. Sëà sòn mëà t wïth sà lt à nd pëppër
3. Pòûr ïn chïckën stòck à nd bà lsà mïc
4. Còvër à nd còòk òn lòw fòr 6-8 hòûrs òr ûntïl pòrk pûlls à pà rt ëà sïly
5. Rëmòvë fròm slòw còòkër à nd shrëd
6. Fòr thë pïnëà pplë còlëslà w:
7. Add cà bbà gë tò à là rgë bòwl
8. Prëpà rë thë pïnëà pplë sà lsà ïf mà kïng ït yòûrsëlf
9. Add pïnëà pplë sà lsà tò thë bòwl
Read More this full recipes at Slow Cooker Pulled Pork with Pineapple Coleslaw
759 Comment
Rated 4/169 based on 169 Customer Reviews