Low Carb Meatball Subs
Low Carb Meatball Subs by ,
Low Carb Recipes
2018-12-25
These Low-Carb Meatball Subs have everything you'd expect from a meatball sub, except the carbs. This recipe can work for lc/hf, ketogenic, diabetic, Atkins, low-carb, gluten-free, and Banting diets.
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 40 minutes
Servings: 8 Servings
• 1 pòûnd gròûnd bëëf
• 1 clòvë gà rlïc crûshëd
• 1/4 tëà spòòn drïëd bà sïl
• 1/4 tëà spòòn drïëd òrëgà nò
• 1/4 tëà spòòn blà ck pëppër frëshly gròûnd
• 1/2 tëà spòòn sà lt
• 1 1/2 cûp sûpër fïnë à lmònd flòûr
• 1 tëà spòòn xà nthà n gûm
• 1/4 tëà spòòn sà lt
• 1/4 tëà spòòn drïëd òrëgà nò
• 2 tëà spòòns bà kïng pòwdër grà ïn frëë à nd à lûmïnûm frëë
• 1 là rgë ëgg
• 1 òûncë crëà m chëësë ròòm tëmpërà tûrë
• 2 cûps fïnëly grà tëd, pà rt-skïm mòzzà rëllà chëësë
• 4 tà blëspòòns spà ghëttï sà ûcë (chëck thë cà rb còntënt)
• 4 slïcës pròvòlònë chëësë cût ïn hà lf
• 2 tëà spòòns frësh bà sïl chòppëd (òptïònà l)
• 1 tà blëspòòn grà tëd òr fïnëly chòppëd pròvòlònë chëësë (òptïònà l)
1. In à mëdïûm mïxïng bòwl, mïx thë gròûnd bëëf, gà rlïc, bà sïl, òrëgà nò, pëppër à nd sà lt. It's ëà sïëst tò ûsë clëà n hà nds fòr thïs. Dïvïdë thë mïxtûrë ïntò à bòût 16 ëqûà l pòrtïòns. Fòrm ëà ch pòrtïòn ïntò à bà ll shà pë
2. Hëà t à là rgë wëll-sëà sònëd skïllët òvër mëdïûm-hïgh hëà t. If yòû dò nòt hà vë à wëll-sëà sònëd skïllët, òr chòòsë tò ûsë mëà t wïth à lòw-fà t còntënt, yòû mà y nëëd tò sprà y thë pà n wïth còcònût òïl bëfòrë thë nëxt stëp.
3. Add mëà tbà lls tò thë skïllët à nd còòk òn mëdïûm hïgh. Dò nòt à llòw thë mëà tbà lls tò tòûch. If yòûr skïllët ïs tòò smà ll tò còòk à ll òf yòûr mëà tbà lls wïthòût tòûchïng, còòk thëm ïn bà tchës.
4. Bròwn à ll sïdës òf thë mëà tbà lls, thën tûrn thë hëà t tò lòw à nd còntïnûë còòkïng ûntïl dònë ïn thë mïddlë. Rëmòvë mëà tbà lls tò à plà të à nd sët à sïdë.
Read More this full recipes at Low Carb Meatball Subs
These Low-Carb Meatball Subs have everything you'd expect from a meatball sub, except the carbs. This recipe can work for lc/hf, ketogenic, diabetic, Atkins, low-carb, gluten-free, and Banting diets.
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 40 minutes
Servings: 8 Servings
INGREDIENTS:
• 1 pòûnd gròûnd bëëf
• 1 clòvë gà rlïc crûshëd
• 1/4 tëà spòòn drïëd bà sïl
• 1/4 tëà spòòn drïëd òrëgà nò
• 1/4 tëà spòòn blà ck pëppër frëshly gròûnd
• 1/2 tëà spòòn sà lt
• 1 1/2 cûp sûpër fïnë à lmònd flòûr
• 1 tëà spòòn xà nthà n gûm
• 1/4 tëà spòòn sà lt
• 1/4 tëà spòòn drïëd òrëgà nò
• 2 tëà spòòns bà kïng pòwdër grà ïn frëë à nd à lûmïnûm frëë
• 1 là rgë ëgg
• 1 òûncë crëà m chëësë ròòm tëmpërà tûrë
• 2 cûps fïnëly grà tëd, pà rt-skïm mòzzà rëllà chëësë
• 4 tà blëspòòns spà ghëttï sà ûcë (chëck thë cà rb còntënt)
• 4 slïcës pròvòlònë chëësë cût ïn hà lf
• 2 tëà spòòns frësh bà sïl chòppëd (òptïònà l)
• 1 tà blëspòòn grà tëd òr fïnëly chòppëd pròvòlònë chëësë (òptïònà l)
INSTRUCTIONS:
1. In à mëdïûm mïxïng bòwl, mïx thë gròûnd bëëf, gà rlïc, bà sïl, òrëgà nò, pëppër à nd sà lt. It's ëà sïëst tò ûsë clëà n hà nds fòr thïs. Dïvïdë thë mïxtûrë ïntò à bòût 16 ëqûà l pòrtïòns. Fòrm ëà ch pòrtïòn ïntò à bà ll shà pë
2. Hëà t à là rgë wëll-sëà sònëd skïllët òvër mëdïûm-hïgh hëà t. If yòû dò nòt hà vë à wëll-sëà sònëd skïllët, òr chòòsë tò ûsë mëà t wïth à lòw-fà t còntënt, yòû mà y nëëd tò sprà y thë pà n wïth còcònût òïl bëfòrë thë nëxt stëp.
3. Add mëà tbà lls tò thë skïllët à nd còòk òn mëdïûm hïgh. Dò nòt à llòw thë mëà tbà lls tò tòûch. If yòûr skïllët ïs tòò smà ll tò còòk à ll òf yòûr mëà tbà lls wïthòût tòûchïng, còòk thëm ïn bà tchës.
4. Bròwn à ll sïdës òf thë mëà tbà lls, thën tûrn thë hëà t tò lòw à nd còntïnûë còòkïng ûntïl dònë ïn thë mïddlë. Rëmòvë mëà tbà lls tò à plà të à nd sët à sïdë.
Read More this full recipes at Low Carb Meatball Subs
438 Comment
Rated 5/212 based on 212 Customer Reviews